Välkommen till en ny värld av bilder!

Nu har vi flyttat vår blogg till www.smalandsbilder.se


Kom gärna och titta in på vår nya sida med massor av bilder och annat kul!


Tomas Magnusson och Jenny Lindberg

måndag 30 mars 2009

Snurråkare?

- Vad fick Noel i present?
- En snurråkare!
- Vad är det?
- Det vet du väl!
- Nej!?
- Helikopter så klart!
- Jaha!

Copyright © 2009 Smålandsbilder.se

HJÄÄÄLP!!! Det är påsk snart....

och jag har inte köpt påskgodis ännu! Snart är påsken över och alla goda påskägg för att inte tala om mandelägg försvinner från hyllorna. Nej det får nog bli en sväng till affen i dag och göra årets stora inhandling. Tänk de där små äggen med rinnande fyllning i med ganska hårt skal. Jag skulle nästan kunna sträcka mig till att de är lika goda som ett vällagrat chips. De låter lika bra i munnen iallafall (om man tar många på en gång).

Copyright © 2009 Smålandsbilder.se

Ber om ursäkt!

I Lördags kväll var det dags för Earth Hour och vi på Smålandsbilder.se var ute för att föreviga ett Jönköping i mörker. Vi fick en ganska talande bild förutom ett undantag och det var ljuset från vårt kontor vid vätterstranden. Av misstag hade vi glömt att släcka där. För att kompensera detta åkte jag ut på söndagen för att ta en mer rättvis bild men det gick helt åt skogen faktiskt. Men då kan jag säga att då var det inte vi som glömt att släcka!

lördag kväll
foto: Tomas Magnusson


Söndag kväll
foto: Tomas Magnusson

måndag 23 mars 2009

1728000 sekunder eller man kan också säga

20 dagar senare... Vad håller vi på med egentligen här på smålandsbilder.se? Vi bloggar ju nästan obefintligt... Har vi fullt upp såhär i kristider. Så fullt upp att vi inte hinner blogga? Mmmnja... Man matas varje dag med negativa intryck om dagsläget. Företag går i konkurs, stabila företag. Stora mängder människor förlorar sina jobb från den ena dagen till den andra. Krisen kommer med all säkerhet att kännas av även för oss här på smålandsbilder.se. Men vi kan inte sitta och vänta på att detta ska ske. Så vi jobbar för fullt med projekt som skall ta oss vidare och uppåt. Hjärnorna går på högvarv och efter mycket tankeverksamhet, dummies, babblande och killing your darlings, börjar vi få en riktigt bra struktur på några av våra idéer. Då speciellt ett projekt. Egentligen så är det lite för tidigt att prata riktigt högt om det, men vi kan avslöja så mycket som att det handlar om 99... Så medan vi har det lite lugnare passar vi på att använda våra hjärnor till att planera viktiga strategiska steg för framtiden. SPÄNNANDE!! Hörde också på radion att intresset för Högskolan i Jönköping ökar. Tydligen beror det på krisen, det också. Många fler passar på att utbilda (läs utveckla) sig. Kul.
Så mina vänner, finns det en väg in så finns det alltid en väg ut!
Ps: Själv tror jag inte det beror krisen att intresset för högskolan är större än tidigare. Jag tror att folk har insett att Jönköping är en framtidsstad! ;-) Ds
Hejsvejs!/jenny


Vill du se fler bilder från Högskolan i Jönköping. Klicka då HÄR!

Copyright © 2009 Smålandsbilder.se

tisdag 3 mars 2009

Pimpelfiske och korvätande riddare!

Tänkte bara meddela att nu finns det fullt av nya vinterbilder från olika sjöar i Jönköpings län. Både långfärdsskridskoåkare och riddare tillsammans med frusna pimpelfiskare har förevigats ute på de småländska isarna. Alla bilderna hittar du i bildbanken på www.smalandsbilder.se men redan här får du smakprov i form av fyra bildspel. Du vet väl att du kan se bilderna större i helskärmsläge genom att trycka på knappen ned till höger i bildspelaren, näst längst ut.
Savsjo.Key
View more presentations from smalandsbilder.se. (tags: tomas fotograf)
Copyright © 2009 Smålandsbilder.se

Gå till bilderna i bildbanken här!





Nassjo.Key
View more presentations from smalandsbilder.se. (tags: nässjö kommun)
Copyright © 2009 Smålandsbilder.se

Gå till bilderna i bildbanken här!




pimpelfiskeaneby.Key
View more presentations from smalandsbilder.se. (tags: smalandsbilder.se fisk)
Copyright © 2009 Smålandsbilder.se

Gå till bilderna i bildbanken här!